Kaçırılan Türklerin tamamı serbest

Kaçırılan Türklerin tamamı serbest

GÜNDEM Haberleri

Afganistan'ın Logar kentinde helikopterlerinin acil iniş yapması sonucu Taliban tarafından kaçırılan 8 Türk vatandaşının geri kalan 4'ü daha serbest bırakıldı.

Afganistan'ın Logar kentinde helikopterlerinin acil iniş yapması sonucu Taliban tarafından kaçırılan 8 Türk vatandaşının geri kalan 4'ü daha serbest bırakıldı. Başbakan Erdoğan da, bu kişilerin Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliği'ne getirileceğini söyledi. Taliban sözcüsü Zebihullah Mücahid tarafından elektronik posta yoluyla basına yapılan açıklamada, kaçırılan 8 Türk'ten geri kalan dördünün de iyi niyet göstergesi olarak serbest bırakıldığı bildirildi. Bu arada daha önce serbest bırakılan 4 Türk yurda döndü. Serbest kalan Nurettin Koştur, Erkan Kaya, Abdülbaki Aslanhan ve Milayim Çelik, THY'ye ait tarifeli uçakla dün İstanbul'a geldi. Buradan memleketleri Adana'ya geçen Türk mühendislerden Erkan Kaya, "Çok sıkıntı çekmedik. Cumhurbaşkanı ve Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Devletimiz sağ olsun" dedi. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...