Kaçan katili, bisiklet parçası fırlatarak bayılttı! O anlar kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir’de çıkan kavgada bir kişiyi bıçaklayarak öldürüldü. Olaya şahit olan bir vatandaş ise kaçan katile bisiklet parçası fırlattı. Katil aldığı darbe ile bayılıp yere düştü. O anlar güvenlik kameralarına da yansıdı.

Edremit ilçesinde yaşanan olayda çıkan kavgada bir kişiyi bıçaklayarak şahıs kaçmaya çalıştı. O esnada arkasından koşan bir vatandai katilin üstüne bisiklet parçası fırlattı. Katil aldığı darbeyle yere yığıldı. O anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. Soğanyemez Mahallesi Kurşunlu Caddesi üzerinde şüpheli E.Ç. ile Ayhan Sagut arasında kavga çıktı. Bıçaklı kavgada Ayhan Sagut kalp, boyun, sağ ve sol el ve sağ karın bölgelerinden yaralandı. Kavgada ağır yaralanan Ayhan Sagut 112 ekiplerinin hızlı müdahalesi ile Edremit Devlet Hastanesine sevk edildi. Ayhan Sagut kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaçan katili, bisiklet parçası fırlatarak bayılttı! O anlar kamerada

Saldırgan E.Ç. olay yerinden kaçarken oradan geçmekte olan S.B. isimli bir vatandaş yerden aldığı bisiklet parçasını fırlatarak katili başından yaraladı. Katil polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

Kaçan katili, bisiklet parçası fırlatarak bayılttı! O anlar kamerada

Cinayet sonrası yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerasında katil zanlısının elinde bıçakla yolda yürümesi ve katil zanlısının bir vatandaşın attığı demir bisiklet parçası ile bayıltılması görüntüleri yer aldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...