Kaçak göçe geçit yok! Bakan Yerlikaya 'Enselerindeyiz' diyerek duyurdu: 2 ilde 42 organizatör yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: Twitter
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Twitter

Kaçak göç ile mücadele tüm hızıyla devam ederken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yasa dışı göçle mücadele kapsamında Muğla ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, yaptığı açıklamanın devamında "Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız. Düzensiz göçle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin yasa dışı göç ile mücadelesi gece gündüz demedend evam ederken ekiplerin yaptıkları titiz çalışmalar ile hem kaçak göçmenleri hem de organizatörlerini kıskıvrak yakalıyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Muğla ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yakalanna organizatörlerden 31'inin tuutklandığını belirterek açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

-Muğla ve İzmir'de düzenlenen operasyonlarda 42 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğümüz, Muğla İl Jandarma Komutanlığımız ve Muğla Sahil Güvenlik Komutanlığımızca düzenlenen operasyonlarda;  1’i yabancı 25 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. 18’i tutuklandı,7‘si hakkında adli kontrol kararı verildi. İzmir İl Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığınca gerçekleştirilen operasyonda ise; 1’i yabancı 17 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. 13’ü tutuklandı, 4’ü hakkında iadli kontrol kararı verildi. Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Göçmen kaçakçılığı organizatörlerinin her an enselerindeyiz. Onlara göz açtırmayacağız. Düzensiz göçle mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1697902608235598055

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...