Kabinede 'erken' revizyon beklentisi

Kabinede 'erken' revizyon beklentisi

GÜNDEM Haberleri

Ankara kulislerinde aday yapılan bakanların yanı sıra, operasyonlarda oğulları gözaltına alınan bakanların da değiştirileceği konuşuluyor.

İstanbul ve Ankara'da yapılan operasyonlar, kabine değişikliğinin erkene alındığı iddialarını da gündeme getirdi. Gelişmeleri dikkatle izleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün bazı bakanlar ve parti kurmaylarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in belediye başkanı adayı olması sebebiyle ay sonuna doğru gerçekleşmesi beklenen kabine revizyonunun ise son operasyonlar yüzünden erkene alındığı belirtiliyor. Ankara kulislerinde aday olan 3 bakanın yanı sıra, oğulları gözaltına alınan İçişleri Bakanı Muammer Güler, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın da değişeceği konuşuluyor. Bu kapsamda Başbakan'ın yarın veya en geç Pazartesi günü kabine değişikliğini Köşk'e sunabileceği belirtiliyor. Ayrıca operasyonlarda adı geçen bakanların istifalarını Başbakan'a verdikleri de ileri sürülüyor. Yücel KAYAOĞLU/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...