Savaş Cebeci ile kavga sonrasıbirlikte ifade veren Kaan Kazgan özür diledi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Sosyal medya üzerinden başlayan atışmayı, kanlı biten bir dövüşe çeviren vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan gözaltına alındı. Ring dışı müsabakadan dolayı haklarında adli işlem başlatılan ikiliden, MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, daha sonra çektiği bir videoda gençlere daha düzgün örnek olmaları gerektiğini belirterek özür diledi.

Sosyal medyada başlayan atışmaları, ormanlık alanda kavgaya dönüşen fenomenler, Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci gözaltına alınarak haklarında adli işlem yapılmıştı. Ancak Kaan Kazgan durumu yalanladı.

İfadelerinin alındığını söyleyen Kazgan, birbirlerinden şikayetçi olmadıklarını belirterek, savcılığın ring dışı müsabakadan haklarında işlem başlattığını açıkladı

KAAN KAZGAN: HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM

Kavgadan sonra sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Kaan Kazgan, "Savaş Cebeci ile yaptığımız ring dışı müsabakadan dolayı adli mercilerce resen başlatılan soruşturma gereği ikimiz de gittik ifadelerimizi verdik. İkimizde birbirimizden şikayetçi olmadık. Konu kapandı. Gözaltına alındığımız haberleri yalandır. Kamuoyunu bu şekilde rahatsız edebilecek çirkin görüntüler oluştuğu için üzgünüm. Herkesten özür diliyorum. Keşke olmasaydı. Biz sporcular olarak gençlere daha düzgün örnek olmamız gerekiyor. Bu yüzden özür diliyorum. Gençlerden bunları yapmamalarını, örnek almamalarını diliyorum" dedi.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada yayınladığı fitness dersleri ve yaşam tarzı videolarıyla ünlenen Savaş Cebeci'nin “İsterse dünya şampiyonu olsun, 70 kilo adamdan dayak yemem” sözlerine MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan meydan okumuş, Cebeci’yi kavgaya davet etmişti.

Ormanlık alanda buluşan ikiliyi izlemeye onlarca kişi gelirken, cep telefonu kameraları da anbean kayıttaydı.

Savaş Cebeci konuşurken bir anda atılan Kaan Kazgan, yumruklarını ardı ardına indirmiş, feci kavga hastanede bitmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...