Jandarma Genel Komutanı Atay, Azerbaycan'da

/ Kaynak: DHA
Jandarma Genel Komutanı Atay, Azerbaycan'da

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Azerbaycan'daki resmi temaslarını sürdürüyor.

Orgeneral Atay, Bakü temaslarına merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabrine çelenk bırakarak başladı. Orgeneral Atay ve beraberindeki heyet, daha sonra Azerbaycan ve Türk şehitliğini ziyaret ederek, anıta çelenk bıraktı. Temsili şehit kabirlerine de karanfil bırakan Atay, Türk şehitliğindeki hatıra defterine şunları yazdı:


"Aziz şehitlerimiz; Yüce mefkûreler uğruna canlarını feda eden sizler, tarihimizin altın sayfalarını şereflendirdiniz. Yüce Türk milleti, sizlerin destansı mücadelenizi ve kahramanlıklarınızı her zaman minnetle ve şükranla anacaktır. Aziz hatıralarınız önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhlarınız şad olsun."


Geçtiğimiz günlerde de Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın davetlisi olarak gittiği Azerbaycan'da, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki askeri mevzileri ziyaret etmişti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...