İzmir'deki derin donduruculu vahşette yeni gelişme: Katil zanlısı tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de öldürdüğü Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cansız bedenini derin dondurucuda saklayan katil, 3 kişiyle birlikte gözaltına alınmıştı. Katil zanlısına yardım ve yataklık yaptığı belirtilen 3 kişi serbest bırakılırken, sorgusunda her şeyi itiraf eden katil zanlısı ise tutuklandı.

Son dakika haberi: Türkiye, İzmir'in Bayraklı ilçesinde yaşanan vahşeti konuşuyor. 18 Haziran Pazar günü, bir evde Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesedi derin dondurucu ve buzdolabında parçalanmış halde bulundu.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; derin dondurucuda vücut bütünlükleri bozulduğu tespit edilen anne Gülkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyarova (30) ve Laçin Geldiyarova (28) ile Ruslan Kerimov'a ait cesetlerin bulunması sonrası İzmir'de harekete geçen ekipler, şüpheli Saparmurad Hallyev'i Çeşme ilçesinde düzenlenen operasyonla yakaladı.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI, 3 KİŞİ SERBEST

Cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev ile birlikte, kendisine yardım ve yataklık yaptığı suçlamasıyla Afgan uyruklu H.G.H, Türkmenistan uyruklu H.P. ve Türk vatandaşı M.A. gözaltına alındı. O şüpheliler de Haliyev ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Katil, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı-Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...