İzmir'de yürekler ağza geldi! Sünger atölyesinde çıkan yangında maddi hasar oluştu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İzmir'de yürekler ağza geldi! Sünger atölyesinde çıkan yangında maddi hasar oluştu

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de bir sünger atölyesinde yangın çıktı. Durumu görenlerin ihbarı sonrası itfaiye ekiplerinin hızı müdahalesiyle söndürülen yangında ölen veya yaralanan olmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Sünger fabrikasında çıkan yangın herkesin yüreğini ağzına getirdi. Saat 13.30 sıralarında, Seyhan Mahallesi 713 sokakta bulunan bir sünger atölyesinde meydana gelen olayda sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan yangında, alevleri fark eden iş yeri çalışanları durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Polis ekipleri iş yerinin bulunduğu çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle alevler etkisiz hale getirildi. Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlatıldı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...