İzmir'de orman yangını

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir'de orman yangını

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir Sarnıç'ta henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Bölgede patlama sesleri gelirken yangın yerleşim alanlarına doğru ilerliyor.

İzmir 'in Buca ilçesi Kısıkköy ve Sarnıç bölgesi arasındaki ormanlık alanda saat 17.00 sıralarında meydana gelen yangında ekiplerin hem havadan hem karadan müdahalesi başarıyla gerçekleşti. Bölgeye sevk edilen son helikopter de alandan ayrılırken çalışmaların iyiye gittiği belirtildi. Ancak yangın, rüzgarın da etkisiyle bölgenin çevresinde bulunan fabrikalara da sıçradı.

İzmir'de orman yangını

ALEVLER YAŞAM ALANINA DOĞRU İLERLİYOR

Bölgede patlama sesleri duyulurken yangın büyüdü, alevler yerleşim alalarına doğru ilerliyor.  Kimyasal maddelerin bulunduğu fabrikalarda patlama sesleri gelince, çevredeki vatandaşlar da panik oluştu. İtfaiye ekipleri, fabrikalarda çıkan yangını söndürme çalışmalarını sürdürüyor. 

İzmir'de orman yangını

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin hem havadan hem karadan müdahalesi ile 2 saatte kontrol altına alındı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...