İzmir'de motosikletli gencin öldürülme sebebi ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İzmir'de motosikletli gencin öldürülme sebebi ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir'de motosikletiyle seyir halindeyken, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Mustafa Akkavak cinayeti ile ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Cinayetin sebebi ortaya çıktı.

Olay 21 Eylül saat 00.30 sıralarında İzmir Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. 19 yaşındaki Mustafa Akkavak motosiklet ile seyir halindeyken aralarında daha önceden husumet bulunan grup tarafından silahlı saldırıya uğradı.

ARKADAŞINA YARDIM İSTEYİP KAÇTI!

Akkavak'ın koltuk altına mermi isabet etti. Motosikletin kontrolünü kaybeden Akkavak, bir evin kapısına çarptı, daha sonra da arkadaşı ile birlikte yola savruldu. Motosiklette yolcu konumunda bulunan kimliği belirsiz kişinin ise çevredeki vatandaşlardan arkadaşı için yardım isteyip kaçtığı öğrenildi.

Mustafa Akkavak'ı ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Akkavak, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akkavak'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

CİNAYETİN SEBEBİ BELLİ OLDU

Günler süren çalışmalar sonucunda, olayla ilgisi bulunduğu belirlenen G.Ş., M.F., A.Ü., A.A. ve M.Z.Ç. adlı 5 şüpheli, saklandıkları adreslerde gözaltına alındı. Şüphelilerin evleri ve araçlarında yapılan aramada 2 adet tabanca, 260 gram uyuşturucu madde ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, olayın iki grup arasında İzmir ve Manisa illerinde daha önce gerçekleşen yaralama konusuyla ilgili husumetleri nedeniyle gerçekleştiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...