İzmir’de korkutan görüntü: Zehirlenen 31 sokak hayvanı öldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir’de korkutan görüntü: Zehirlenen 31 sokak hayvanı öldü

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir’de korkutan görüntü. İzmir’in Urla ilçesinde henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından sokağa bırakılan zehirli etlerden dolayı 31 sokak hayvanı hayatını kaybetti. Ekipler ise olayın ardından çalışma başlattı.

İzmir’in Urla ilçesinde, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından, ilçenin farklı bölgelerine zehirli et bırakıldı. Etleri yiyen 31 sokak hayvanı ise zehirlenerek hayatını kaybetti. Mahalle halkı ise bu vicdansızlığa tepki gösterirken, polis ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

ZEHİRLİ ET PARÇALARINI SOKAKLARA BIRAKTILAR

İzmir’in Urla ilçesi Torasan Mahallesi’nde bazı kişi ve kişiler, iddialara göre belli noktalara zehirli olduğu düşünülen et parçaları koydu.

İzmir’de korkutan görüntü: Zehirlenen 31 sokak hayvanı öldü

VATANDAŞLAR VETERİNERE GÖTÜRDÜ

Bu etleri yiyen 30'un üzerine sokak hayvanı rahatsızlandı. Hayvanlar rahatsızlanmasının ardından bu durumu gören vatandaşlar tarafından veterinere götürüldü.

31 SOKAK HAYVANI ÖLDÜ

Zehirlenen hayvanlardan 31'i telef oldu. Yolların, sahil kıyılarının telef olan hayvanlarla dolu olduğu görülürken, mahalle halkı kan donduran olaya isyan ederek kişi ve kişilerin kısa süre içerisinde yakalanmasını istedi.

İzmir’de korkutan görüntü: Zehirlenen 31 sokak hayvanı öldü

BİLEREK BIRAKTILAR

Öte yandan, sokak hayvanlarını besleyen ve hayvanlara yardım eden hayvanseverlerin bahçelerine de gizlice bu zehirli olduğu düşünülen etlerin bırakıldığı öğrenildi. Olayın ardından Urla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...