İzmir'de film gibi olay! Düşük yapan kadın, hastaneden bebek kaçırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İzmir'in Konak ilçesinde bir kadın, hastaneden bebek kaçırdı. Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan şüpheli, Suriyeli ailenin 3 günlük bebeğini alıp kayıplara karıştı. Polis, zanlıya ve bebeğe kısa sürede ulaştı. Kadının, düşük yaptığı için böyle bir eylemi gerçekleştirdiği iddia edildi. Kadının, bebeği gizleyerek hızla yürüdüğü anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

İzmir'in Konak ilçesindeki Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde bebek kaçırma olayı yaşandı.Kliniğe gelen bir kadın, kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtıp Suriyeli bir ailenin 3 gün önce doğan bebeğini "teste götüreceğim" diyerek aldı. Daha sonra aile yakınlarından bebek bezi isteme bahanesiyle uzaklaştı. Kadın kucağında örtüye sardığı bebekle birlikte hastaneden ayrıldı.

BEBEK SAĞ SALİM KURTARILDI

Durumu fark eden aile olayı hastane yetkilileri ve polise bildirdi. Polis, taksiyle kaçan kadını yakalamak için harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü çalışma sonucu kadını kısa sürede buldu. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen bebek ailesine teslim edildi, şüpheli S.G. gözaltına alındı.

ADRESİNDE BEBEKLE BİRLİKTE YAKALANDI 

Tespit üzerine operasyon düzenleyen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, evin yakınında S.G.'ye rastladı. Şüpheli ile birlikte adrese giren polis, hastane odasından kaçırılan 3 günlük bebeği buldu. S.G. ise polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Öte yandan hastane odasından bebeğin kaçırılma anı ise hastanenin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüde hastane odasından çıkan bir kadının elindeki örtüyle bebeği gizlediği ve hızlı adımlarla koridoru geçtiği anlar yer aldı. Bebeğin ise ailesine teslim edildiği öğrenildi.

DÜŞÜK YAPMIŞ

Zanlının bir süre önce düşük yaptığı, olayı bu nedenle gerçekleştirdiği iddia edildi. S.G'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...