İzmir’de dehşet: Kaçırdığı kızla ölü olarak bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İzmir’de dehşet: Kaçırdığı kızla ölü olarak bulundu

GÜNDEM Haberleri

Kan donduran olay İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşandı. Durakta otobüs bekleyen kız çocuğu yanına gelen silahlı bir şahıs tarafından kaçırıldı. Zanlının peşine takılan polis ekipleri ikisini de ölü olarak buldu. 

İzmir'de film gibi bir olay yaşandı. 22 yaşındaki genç silah zoru ile bir kız çocuğunu kaçırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis zanlıyı sıkı takibe aldı. Peşindeki polisleri fark eden zanlı yakalanacağını anlayınca arabası ile seyir halindeyken intihar etti. Sonrasında kontrolden çıkan araç takla attı. Kazada araçta bulunan kız çocuğu da canından oldu. 

DURAKTA BEKLEYEN ÇOCUĞU SİLAH ZORU İLE KAÇIRDI

Aracı ile seyir halinde olan Alican Şara (22) isimli şahıs, Karabağlar'da otobüs durağında bekleyen G.Ö.(17) adlı kız çocuğunu gözüne kestirdi. Daha sonra aracından inen zanlı yanındaki tabacayı durakta bekleyen çocuğa doğrultarak zorla aracına bindirip kaçtı. Durumu gören vatandaşlar hemen yetkililere haber verdi. İhbar üzerine polis şüphelinin peşine takıldı. 

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA İNTİHAR ETTİ


Polis ile Alican Şara arasında Karabağlar ilçesinde başlayan takip, İzmir Çeşme Otoyolu'na kadar devam etti. Limontepe'den otoyola çıkan ve buraya kadar polis ekiplerini peşinde sürükleyen zanlı, çevreyolunda yakalanacağını anlayınca yanında bulundurduğu tabancayla kendi kafasına ateş ederek intihar etti. 

ARAÇ KAZA YAPTI, KAÇIRDIĞI KIZ DA ÖLDÜ

Zanlı intihar edince seyir halinde olduğu aracı kontrolden çıkarak takla attı. Kazada kaçırdığı kız çocuğu G.Ö. hayatını kaybetti. Olay yerine sevkedilen çok sayıda ekip incelemelerde bulundu. Hayatını kaybeden 2 kişinin cansız bedenleri, savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...