İzmir'de dehşet! Bir kadın daha eski kocası tarafından katledildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İzmir'de dehşet! Bir kadın daha eski kocası tarafından katledildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son kadın cinayeti haberi İzmir'den geldi. Arkadaşları ile gezmeye çıkan 35 yaşındaki Ezgi Gülizar, eski eşi ile karşılaştı. İkili bir anda tartışmaya başladı, öfkeli adam yanında bulunan silahı ile eski karısına kurşun yağdırdı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken zanlı ise kayıplara karıştı.

İzmir'in Konak ilçesinde bir kadın, parkta karşılaştığı eski kocası tarafından katledildi. Korkunç olay, saat 16.00 sıralarında Cici Park içerisindeki Konak İlçe Sağlık Müdürlüğü önünde yaşandı.

ESKİ KARISINI SOKAK ORTASINDA KURŞUNA DİZDİ

Arkadaşı ile gezmeye çıkan Ezgi Gülizar (35), burada eski eşi E.S. ile karşılaştı. İkili bir anda tartışmaya başladı. Öfkeli adam yanında bulunan tabanca ile eski eşine 6 el ateş açtı. Ağır yaralanan kadın, kanlar içerisinde yere yığılırken, zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

TALİHSİZ KADIN KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede ağır yaralandığı belirlenen Ezgi Gülizar, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Talihsiz kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

POLİS KAÇAN ZANLININ PEŞİNDE

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, cinayetin işlendiği yerde incelemede bulunurken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından kaçan cinayet şüphelisi E.S.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...