İzmir'de Bayraklı Tünelleri'nde korku dolu dakikalar! Yangın çıktı,17 kişi etkilendi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İzmir Çevreyolu Bayraklı Tünelleri'nde bir tır alev alev yandı. Panik dolu anların yaşandığı olayda tırın yanması sonucu bölgede trafik bir süreliğine durdu ve itfaiye ekiplerinin yangına, sağlık görevlilerinin de dumandan etkilenenlere müdahalesi sürerken ilk belirlemelere göre 17 vatandaşın dumandan etkilendi. Yangını kontrol altına alma ve dumanları tahliye çalışmaları sürüyor.

İzmir'deki yangın yürekleri ağza getirdi. Saat 11.00 sıralarında İzmir Çevreyolu Bayraklı Tünelleri'nde meydana gelen olayda, Bornova'dan Karşıyaka istikametine seyir halinde olan bir tır bilinmeyen bir nedenle birden alev aldı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre yangının tünelde olması sebebiyle dumanlar tünelin içini kaplarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederken, tünel içinde bulunan ve dumandan etkilenen araç içerisindeki çok sayıda vatandaş polis ekipleri tarafından araçla dışarı çıkartıldı.

İzmir'de Bayraklı Tünelleri'nde korku dolu dakikalar! Yangın çıktı,17 kişi etkilendi

ÇOK SAYIDA KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Dumandan etkilenenlere sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. İlk belirlemeye göre, dumandan etkilenen 2'si çocuk, 4'ü sağlık personeli ve 1'i polis toplam 17 kişinin hastaneye kaldırıldığı, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

İzmir'de Bayraklı Tünelleri'nde korku dolu dakikalar! Yangın çıktı,17 kişi etkilendi

Yangın sebebiyle otoyol bir süreliğine trafiğe kapatılırken, yangını kontrol altına alma ve dumanları tahliye çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...