İzmir'de AK Partili meclis üyesine silahlı saldırıda 4 gözaltı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İzmir'de AK Partili meclis üyesine silahlı saldırıda 4 gözaltı

GÜNDEM Haberleri

İzmir’in Çiğli ilçesinde, AK Parti Çiğli Belediye Meclis Üyesi Nedim Aslan'ın silahlı saldırıya uğrayıp bacağından yaralanmasıyla ilgili gelişme yaşandı. Saldırıya ilişkin 4 şüphelinin gözaltına alındığı, 1 şüphelinin de arandığı öğrenildi.

AK Parti Çiğli Belediye Meclis Üyesi Nedim Aslan kimliği belirsiz kişi tarafından, dün öğle saatlerinde Anadolu Caddesi'ndeki bir iş yerinde bacağından vuruldu. Şüpheli olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Ayağından yaralanan Aslan, ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Aslan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Meydana gelen olayla ilgili K.T(43) M.T(30) A.T(22) ve A.T. (24) adlı 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili M.T(34) adlı 1 şüphelinin arandığı öğrenildi. Olayın ise alacak verecek mevzusundan kaynaklı bir anlaşmazlık yüzünden meydana geldiği öne sürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...