İzmir’de 3 milyon liralık soygun: 15 dakikada yakayı ele verdiler

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İzmir’de 3 milyon liralık soygun: 15 dakikada yakayı ele verdiler

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir’de kuyumcudan 3 milyonluk soygun yapan 4 zanlı soygundan 15 dakika sonra kıskıvrak yakalandı. Kar maskeli 4 hırsız, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bir otomobille kuyumcunun önüne gelen kar maskeli ve eldivenli 4 kişi, iş yerine girdi. Kuyumcunun tezgahından ve çekmecesinden 3 milyon lira değerinde ziynet eşyalarını toplayan soyguncular, daha sonra geldikleri otomobile binerek bölgeden uzaklaştı. Gelen bilgi üzerine harekete geçen polis ekipleri, olay yerine giderek çalışma başlattı.

SOYGUNDAN 15 DAKİKA SONRA YAKALANDILAR

Şüphelilerin kaçabileceği güzergahlarda tedbir alan polis, 4 soyguncunun içerisinde bulunduğu otomobili Gümüşpala Mahallesi'nde olduğunu tespit etti. Polisin dur ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan otomobil, yapılan takip ve kovalamaca sonucu köşeye sıkıştırıldı. Sahte plaka olduğu belirlenen otomobil içerisindeki soyguncular A.E., U.A., S.E. ve C.K., polis ekipleri tarafından, soygundan 15 dakika sonra kıskıvrak yakalandı. 

İzmir’de 3 milyon liralık soygun: 15 dakikada yakayı ele verdiler

3 MİLYON DEĞERİNDE ZİYNET EŞYASI ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerince yapılan aramalarda, soygunda kullanılan kas maskeleri ve eldivenler ile soygundan elde edilen 3 milyon değerinde ziynet eşyası ele geçirildi. Öte yandan araçta 2 ruhsatsız tabanca ve silahlara ait 18 fişek ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden A.E.'nin 18 yıl 1 ay 22 gün, U.A.'nın ise 25 yıl 4 ay 30 gün kesilmiş hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

İzmir’de 3 milyon liralık soygun: 15 dakikada yakayı ele verdiler

ŞÜPHELİLER MAHKEMECE TUTUKLANDI

Öte yandan soyguncular A.E., U.A., S.E. ve C.K.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğinde verdikleri ifadede, 15 dakika içerisinde polis tarafından yakalandıklarına şaşırdıklarını söyledikleri öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...