İzinsiz gösteride polise attığı bomba konuna mal oldu

/ Kaynak: CHA
İzinsiz gösteride polise attığı bomba konuna mal oldu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Beyoğlu'nda izinsiz gösteri sırasında elindeki bombanın patlaması sonucu ağır yaralanan şahsın kolunun dersikten aşağısının kesildiği öğrenildi.

Okmeydanı'nda 22 Eylül Pazar günü akşam saatlerinde bir grup terör örgütü yandaşı izinsiz gösteri düzenlemiş, sokakları ateşe veren eylemciler polise ses bombası, molotof bombası ve havai fişeklerle saldırmıştı. Polis ekipleri de göstericilere biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etmişti.Güvenlik ekiplerinden edinilen bilgiye göre, polise atmak istediği ses bombasının elinde patlaması sonucu Mehmet Sait A., Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eli parçalanan şahıs hemen ameliyata alındı. Şahsın sol kol dirseğinin altının kesildiği öğrenildi. Gerekli tedavileri tamamlanan şahsın İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü belirtildi. nbsp;
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...