İYİ Parti'de seçim sonrası istifalar durulmuyor! İlçe başkanı istifa etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İYİ Parti'de seçim sonrası istifalar durulmuyor! İlçe başkanı istifa etti

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Ali Pişkin, yapılan seçimler sonucunda istifa ettiğini duyurdu. Pişkin açıklamasında oylarının düştüğünü gerekçe gösterdi.

İYİ Parti Gaziantep Şehitkamil İlçe Başkanı Ali Pişkin 2018 yılında İYİ Parti'de siyasete başlayarak 2021 yılında ilçe başkanlığına atandı. Ali Pişkin, istifasını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu.

Pişkin, "2 yıl önce ilçe başkanlığına atandım. Geçen yıl da yapılan kongre ile ikinci dönemime seçildim. Bu süreçte güzel dostluklar edindim, güzel insanlar tanıdım. Genel seçimlerde partimiz daha önce aldığımız oydan daha fazla oy alamamış bilakis oy düşmüştür. Dolayısıyla başarı olamadığımız anlaşılmaktadır, bizim burada milletin kararına saygı duyup şahsım adına istifa müessesine başvurmamın doğal bir refleks olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra bu göreve layıkıyla ve daha yukarılara taşıyacak arkadaşlarımızın geleceğine inancım tamdır. Bu aşamadan sonra bu görevi daha sağlıklı daha başarılı yapacağımı düşünmediğim için başım dik alnım açık bir şekilde istifa ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber 7

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...