İYİ Parti'de bir istifa daha: 'Meral Akşener'i sevenler derneği halini aldı'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İYİ Parti'de bir istifa daha: 'Meral Akşener'i sevenler derneği halini aldı'

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor. Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Ağrı Milletvekili adayı Çağdaş Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük emek ve umutlarla kurulan İYİ Parti, şu an itibariyle Meral Akşener'i sevenler derneği haline gelmiştir" ifadeleriyle partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti içindeki ayrılıklar, seçimlerin ardından hız kesmeden devam ediyor. Seçimlerin sonrasında eski Merkez Bankası Başkanı ve İYİ Parti eski genel başkan yardımcısı Durmuş Yılmaz ile İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Bahadır Erdem'in ayrılıklarının ardından, İYİ Parti Ağrı Milletvekili adayı ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Çağdaş Çelik de partisinden istifa etti.

"AKTİF SİYASİ HAYATIMA VİRGÜL KOYUYORUM"

Çelik, X hesabından yaptığı açıklamada, "Gelinen noktada büyük emek ve umutlarla kurduğumuz İYİ Parti, siyasi bir parti olmaktan çok, Meral Akşener'i sevenler derneği halini almıştır" ifadeleriyle istifasını duyurdu.

Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Çağdaş Çelik "Aktif siyasi hayatıma şimdilik bir virgül koyuyor ve istifamın ardından herhangi başka bir siyasi parti rozeti takmayacağımı belirtmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/cagdasscelik/status/1726554336460001425

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...