İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: İmamoğlu ve Yavaş ile görüşme iddiaları gerçek değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile görüşeceğine dair haberleri basından öğrendiklerini, kendilerinin bu yönde bir taleplerinin olmadığını ifade etti.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüşeceklerine dair gündeme dair açıklamalarda bulundu. Zorlu, "Belediye başkanlarının ziyaretleriyle ilgili bilgiler ve haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bizim bir görüşme talebimiz olmadı" dedi.

"MEMLEKETİMİZİ İLGİLENDİREN ÖNEMLİ BİR KONU"

Zorlu açıklamalarının devamında "Biz istişareye önem veren bir partiyiz. Memleketimizi ilgilendiren önemli bir konu. Genel Başkanımız bundan sonra sık sık milletvekillerimizle, Genel İdare Kurulu ile görüş alışverişi yapacak. Toplantımız devam ettiği için içeriğiyle ilgili şu anda bir şey söyleyemeyeceğim." şeklinde konuştu.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ'I ÖNERMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, 6'lı masanın 12'nci toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı Cumhurbaşkanı adayı olarak Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş isimlerini önerdiğini açıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...