İtalyan voleybolcunun şüpheli ölümü: Julia Ituma'nın son görüntüleri ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İtalyan voleybolcu Julia Ituma Üsküdar'da kaldıkları otelin önünde ölü bulundu. Otelin 6'ncı kattaki odasından düştüğü belirtilen Julia Ituma'nın son görüntüleri ortaya çıktı

İtalyan voleybolcu Julia Ituma (19) Üsküdar'da kaldıkları otelin önünde ölü bulundu. Otelin 6'ncı kattaki odasından düştüğü belirtilen İtalyan voleybolcunun son görüntüleri ortaya çıktı.

MAÇIN ARDINDAN ŞÜPHELİ ÖLÜM

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final maçında Eczacıbaşı Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’ndan İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara ile karşılaştı. Eczacıbaşı Igor Gorgonzola'yı 25-22, 25-12 ve 25-21 setlerle 3-0 mağlup ederek CEV Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldi. Bu sonuç ile birlikte kupanın Türkiye’ye gelmesi garantilendi. Üsküdar’daki Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynayan maçın ardından İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara’nın 19 yaşındaki oyuncusu Julia Ituma kaldığı otelin 6’ıncı katından camdan düşerek hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, “Yüksekten Düşme” konusu ile ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde Julia’nın odasında takım arkadaşı ile kaldığı belirlenmiştir. Otel içerisindeki kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda Julia’nın akşam saatlerinde koridorda telefon ile konuştuğu ve odanın önünde dalgın ve düşünceli bir şekilde yaklaşık bir saat boyunca oturduğu, daha sonra odasına girdiği ve bir daha odasından çıkmadığı tespit edildi.

İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara'nın ise otelden polis eşliğinde ayrıldığı görüldü.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Julia Ituma’nın, hayatını kaybetmesinden önce kaydedilen görüntüler ortaya çıktı. Otel içerisindeki kamera görüntülerinin incelenmesi sonucunda J.I.’nın akşam saatlerinde koridorda telefon ile konuştuğu ve odanın önünde dalgın ve düşünceli bir şekilde yaklaşık bir saat boyunca oturduğu, daha sonra odasına girdiği ve bir daha odasından çıkmadığı tespit edildi.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...