İtalyan Bertnardi, yeniden ETU Başkanı

/ Kaynak: CHA
İtalyan Bertnardi, yeniden ETU Başkanı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Avrupa kıtasındaki 40 ülke federasyonunun üye olduğu Uluslararası Avrupa Triatlon Federasyonu'nun Başkanı yine Renato Bertnardi oldu.

Avrupa kıtasındaki 40 ülke federasyonunun üye olduğu Uluslararası Avrupa Triatlon Federasyonu'nun (ETU) 4 yılda bir gerçekleştirilen Seçimli Genel Kurulu, Avrupa şampiyonası'nın da düzenlendiği Alanya'da yapıldı. İtalyan Başkan Renato Bertnardi tek liste ile girdiği seçimi kazanarak ikinci dönem yeniden başkan oldu. nbsp;Alanya'da bir otelde yapılan genel kurul toplantısına 37 Avrupa ülkesinden 74 delege katıldı. Türkiye'yi Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ile kurucu Başkan ve ETU Disiplin Kurulu Başkanı Halil Kılıçoğlu ile Federasyon Genel Sekreteri Şehri Şahin'in temsil ettiği genel kurul toplantısında değişen kurallar, federasyonların sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı. nbsp;Bir konuşma yapan ETU Başkanı Renato Bertrandı, Alanya'nın misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti anlattı. Bertrandı, ''ETU'nun genel kurul toplantıları her yıl Avrupa Şampiyonasının düzenlendiği ülkelerde yapılıyor. Ancak 4 yılda bir de genel kurul toplantıları seçimli oluyor. Seçimlerimiz Alanya'ya rastladı.'' dedi.Başkanlık seçiminde tek aday olan İtalyan Renato Bertrandı yeniden seçilirken, Denis Jeager (Fransa) Asbaşkan, Kethleen Smet (Belçika) Genel Sekreter ve Alicia Gareia (İspanya) Mali İşler görevlerine seçildiler. Daha sonra yapılan seçimlerde Yönetim Kurulu Üyeliklerine de, Chris Kitchen (İrlanda), Krysztof Pratkawski (Polonya), Ian Howard (İngiltere),Eugere Kraus (Lüksemburg) seçildi.
Daha sonra yapılan Denetleme Kurulu seçimlerinde aday olan Türkiye Triatlon Federasyonu Kurucu Başkanı Halil Kılıçoğlu ETU Denetleme Kurulu üyesi oldu.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...