İtalya'da yavruları ile caddeye inen anne ayının acı sonu!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Görüntüler İtalya’nın San Sebastiano Dei Marsi kasabasında geldi. Caddeye inen anne ayı ve yavruları kalabalığın içinden geçip gözlerden kayboldu. Daha sonra anne ayı parkta ölü olarak bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi ifadesinde korktuğu için ayıya ateş ettiğini söyledi.

San Sebastiano Dei Marsi kasabasında caddeye inen anne ayı ve yavruları görenler gözlerine inanamadı. Birlikte yürüyen ayılar sessiz sedasız insanların içinde geçerek gözlerden kayboldu. 

ANNE AYININ VURULDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Anne ayının kasaba yakınlarında bulunan bir parkta öldürüldüğü ortaya çıktı. Ayıyı öldüren kişinin kimliğinin tespitinin ardından soruşturma başlatıldı. Zanlı ifadesinde, "Korkudan ateş ettim ama öldürmek istemedim. Onu evimin çevresinde buldum ve bu içgüdüsel bir hareketti" dedi.


İtalya’da Abruzzo Ulusal Parkı'nda koruma altında olduğu aktarılan ayının, nesli tükenmekte olan yaklaşık 60 Marsika boz ayılarından biri olduğu ifade ediliyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...