İsveçli turist denizde fenalaşarak hayatını kaybetti: Turistin ölüm anı ise kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İsveç'ten eşi ve arkadaşlarıyla birlikte tatile gelen 68 yaşındaki İsveçli turist, denizde fenalaşarak hayatını kaybetti. Turistin fenalaşma anları kameralara yansıdı.

Antalya'da 68 yaşındaki İsveçli turist, serinlemek için girdiği denizde fenalaşarak hayatını kaybetti. Turistin denizden çıkmaya çalıştığı anlar kameralara yansırken, yakınları cenazesi başında gözyaşlarına boğuldu.

DENİZDE FENALAŞTI

Manavgat ilçesinde Side'de bir plajda meydana gelen olayda, eşi ve arkadaşlarıyla birlikte kaldıkları otelden küçük plaja gelen Stig Vesterberg, denize girdi. Vesterberg, denize girdikten sonra yürüyerek yaklaşık 30 metre ilerledi. Bir anda fenalaşmaya başlayan ve kıyıya dönmeye çalışan turist, kıyıya 2-3 metre kala yere yığıldı.

ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Denize giren başka bir turistin Vesterberg'i fark etmesiyle, adam sudan çıkarıldı. Vesterberg'in yardımına ilk olarak otelin cankurtaranı ve sağlık görevlisi koşarken, olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde turistin yaşamını yitirdi belirlendi. Eşi ve yakın arkadaşları yananları gözyaşları arasında izlerken, talihsiz adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

OLAY KAMERALARA YANSIDI

Yaşananlar plajda bulunan güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Turistin kayalık bölgeden denize girip yürüdüğü ve yüzerek geri dönmeye çalıştığı ardından birkaç metre kala batıp çıkmaya başladığı anlar kameralara yansıdı.

CUMARTESİ GÜNÜ DÖNECEKTİ

12 Ağustos tarihinde tatil için eşiyle birlikte Antalya'ya gelen 68 yaşındaki İsveçli turist Stig Vesterberg, 26 Ağustos Cumartesi günü ülkesine dönecekti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...