İstiklal Caddesi'nde toplanan gruba polis müdahalesi

/ Kaynak: CHA
İstiklal Caddesi'nde toplanan gruba polis müdahalesi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

ODTÜ'deki olaylara destek vermek için İstiklal Caddesi'nde toplanan grup polisin uyarılarını dikkate almayınca polis müdahale etti.

ODTÜ'deki eylemlere destek vermek için İstiklal Caddesi'nde toplanan bir grup, sloganlar atarak Taksim Meydanı'na yürümek istedi. "Dağılın" uyarılarını dikkate almayan gruba polis müdahale etti. Müdahale sırasında çok sayıda kişi gözaltına alındı. nbsp;Sosyal paylaşım sitelerinden yapılan çağrılar üzerine dün akşam saatlerinde İstiklal Caddesi Galatasaray Lisesi önünde toplanan bir grup eylemci, uzun süre slogan attı. Taksim'e yürümek isteyen eylemcilere polis ekipleri izin vermedi. Yaşanan kısa süreli arbedenin ardından dağılın uyarılarına aldırış etmeyen gruba çevik kuvvet polisleri tazyikli suyla müdahale etti. Müdahale sonrası ara sokaklara kaçan göstericilerle polis arasında yaşanan kovalamacada çok sayıda kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan eylemciler emniyete götürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...