İşte darbecileri dumana boğan kahramanlar

Düzenleyen:
İşte darbecileri dumana boğan kahramanlar

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da darbecileri durdurmak için samanlarını yakan muhtar tazminatı reddetti.

15 Temmuz gecesi Ankara'yı bombalamak için Akıncı Üssü'ne giderek F-16'ları havalandırmaya çalışan darbecilere karşı direnen Kazan ilçesi halkı 9 şehit verdi.

O gecede Akıncı Üssü yakınlarındaki tarlasında F-16'ların kalkışını engellemek amacıyla saman balyalarını yakan Hicabi Bitik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın zararın giderilmesi için para ödeme teklifini de kabul etmeyerek "Vatanıma feda olsun" dedi.

Kazan'ın Bitik köyünün muhtarı olan Hicabi Bitik, "Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ü arayıp Akıncı Üssü'nde neler olduğunu sorduk. Lokman Başkan bize, 'Oradan uçakların kalkmaması için her şeyi yapın' dedi. Biz de tarlada ki saman balyalarını yaktık. Cumhurbaşkanımız 'inin aşağı' dedi, bizde indik. Arabanızı yakın dese biz yakacaktık. Biz bunları maddiyat için yakmadık. Allah için, vatan için yaktık" dedi.

İşte darbecileri dumana boğan kahramanlar

SABAH

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...