İşte CHP çelişkisi

İşte CHP çelişkisi

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Abbasağa Parkı'na yapılacak kafeye ilişkin, "Her işi halka sorarsam hiçbir şey yapamam"dedi.

Masumane bir gerekçeyle başlayıp hükümete devirme girişimine dönüşen Gezi olaylarının temel argümanı yeşil çevreydi. O dönemin sembol yerlerinden biri de forumlara ev sahipliği yapan İstanbul'daki Abbasağa Parkı'ydı. Dün o parka Beşiktaş Belediyesi iş makineleriyle girdi. Önce parkın giriş kısmındaki spor aletler söküldü. Ardından kafeye yer açmak için yıkım başladı. Çalışma yapıldığını gören mahalleliler alana kafe yapılacağını öğrenince tepki gösterdi. Yoğun tepki üzerine nbsp;işçiler, iş makinasını park içinde bırakıp gitti. Kafe istemediklerini söyleyen vatandaşlar, nöbete başladı.

Akşam saatlerinde Abbasağa Parkı'na gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'dan mahalleliye ilginç bir çıkış geldi.

"HER İŞİ HALKA SORARSAM HİÇ BİR İŞ YAPAMAM"
Daha önce yapılacak kafenin halk tarafından istendiğini iddia eden Hazinedar, " Her işi halka sorarsam hiçbir iş yapamam" dedi. Hazinedar, yapılacak kafenin Beltaş tarafından işletileceğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...