İşte Bayern Münih'i izlemenin bedeli

- Güncelleme:
İşte Bayern Münih'i izlemenin bedeli

GÜNDEM Haberleri

Üstün Alman teknolojisi Bayern Münih transfer üzerine transfer yaparken en şanşlı futbol taraftarları 350 TL'lik kombineye sahip olanlar.

Bayern Münih taraftarları bugünlerde fazlasıyla mutlu. Manchester United'ı saf dışı bırakarak Barcelona'dan Thiago Alcantara da kadroya monte edildi.Genç yetenek Alcantara'nın forma için rekabet edeceği temel isimler Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Toni Kroos, Mario Gotze, Franck Ribery, Arjen Robben, Xherdan Shaqiri ve Luis Gustavo.
140 BİN TALEP GELİYOR
Avrupa Şampiyonu Bayern Münih maçlarını 71 bin kapasiteli Allianz Arena'da oynarken kombineler ve biletler için geçtimiz szon yapılan çalışma ile maç başı gelen ortalama talep 140 bin olarak ölçüldü.
350 TL'YE KOMBİNE VAR
71 binlik kapasitenin 38 bini kombinelere ayırılırken en düşük kombine fiyatının 350 TL olması bugünlerde İngiliz taraftarlar arasında fazlasıyla konuşulan konulardan biri oldu. Yapılan transferler ile bu en düşük kombine ile Avrupa Şampiyonu Bayern Münih'i bir sezon izlemek, 350 TL'ye tekabül ediyor. Maç biletleri 60 TL'den başlarken kombineler ile içerideki 17 maç izlenebiliyor. Kombinelerin tamamı ise tükendi.
BAYERN MÜNİH BAŞKA GEZEGENDEN Mİ?
İngiltere Premier Ligi'nde West Ham United kombineleri 2700 TL, Sunderland'de bu rakam 2500 TL olarak belirlendi. Arsenal ise en ucuz kombine fiyatını 3000 TL olarak açıkladı. İngiliz takımları ile üstün Alman teknolojisi Bayern Münih'in belirlediği rakamlar, adeta B.Münih'in bu gezegenden olmadığına işaret. Aradaki uçurum dikkatlerden kaçmıyor.
ÜÇ BÜYÜKLER
Spor Toto Süper Lig'de üç büyükler olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kombine fiyatları ise 700 TL ile 8200 TL arasında değişiyor. Bayern Münih ile rekabette kalmak isteyen Borussia Dortmund ise geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi'nde üçlü paket yaparak içerideki üç grup maçını 270 ve 350 TL'lik rakamlar ile satışa sundu. (Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...