İstanbullular dikkat! Valilikten fırtına uyarısı: 80 km hıza ulaşacak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbullular dikkat! Valilikten fırtına uyarısı: 80 km hıza ulaşacak

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul soğuk havaların etkisi altına girdi. İstanbul Valiliği, vatandaşlara fırtına uyarısında bulundu.

İstanbul için sarı kod verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yarın öğle saatlerinden itibaren Marmara Bölgesi'ni kuvvetli fırtınanın beklediğini bildirdi. İstanbul Valiliği, vatandaşları önlem almaları konusunda uyardı.  
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre; Marmara'da rüzgârın, yarın akşam saatlerinden itibaren güney ve güneybatıdan fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Rüzgarın saatte 50-80 km esmesinin beklendiği aktarıldı. Fırtına, çarşamba akşam saatlerinden sonra etkisini azaltacak.
 
Ulaşımda aksamalar olabileceği konusunda vatandaşları uyaran İstanbul Valiliği tarafından, "Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi. 
 
https://twitter.com/TC_istanbul/status/1729077891319963698

27 İL İÇİN SARI VE TURUNCU ALARM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün için de 26 il için sarı ve 1 il için turuncu kodlu uyarı yapıldı. 

Adana, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Kars, Kastamonu, Malatya, Muş, Rize, Siirt, Sinop,Trabzon, Tunceli, Van, Zonguldak, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır ve Düzce için sarı kodlu uyarı yapılırken Hatay için turuncu kodlu fırtına uyarısı yapıldı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...