İstanbullular dikkat! Tramvay hattında yenileme çalışması

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbullular dikkat! Tramvay hattında yenileme çalışması

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Metro İstanbul, 24-27 ve 30-31 Ekim ile 1-2 Kasım'da T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndaki ray yenileme çalışmaları yapılacağını duyurdu. Çalışmalar nedeniyle açıklanan tarihlerde seferlerin saat 23.00'ten sonra sadece Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağını bildirdi.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda güvenli ve konforlu bir yolculuk hizmeti için ray yenileme çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Çalışmalar kapsamında 24, 25, 26, 27, 30, 31 Ekim ve 1, 2 Kasım tarihlerinde seferlerimiz saat 23.00 sonrası Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacaktır. Bağcılar ve Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında İETT otobüsleri ile ücretsiz mekik seferleri gerçekleştirilecektir. " ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/metroistanbul/status/1716852754218463695

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...