İstanbullular dikkat! AKOM tarih vererek uyardı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbullular dikkat! AKOM tarih vererek uyardı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbullular dikkat! Sıcak havadan şikayet edenlere müjde! İstanbul'da Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre hafta sonu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişlerin yaşanması bekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan açıklamada, Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre, İstanbul'da gün içerisinde sıcaklıkların 29 derece civarında seyredeceği, gökyüzünün de parçalı bulutlu olacağı ifade edildi. İstanbul'da Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre hafta sonu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişlerin yaşanması bekleniyor.

İSTANBULLULAR HAFTA SONUNA DİKKAT

İstanbul'da, hafta sonu özellikle sabah saatlerinde kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak geçişler olacak. Sıcaklıklar gelecek hafta mevsim normallerinin üzerinde 28 ila 30 derece aralığında olacak. 

Açıklamada İstanbul'da sıcaklıkların 15 Eylül'e kadar mevsim normalleri civarında ya da 2 ila 4 derece üzerinde olacağı da belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...