İstanbulkart kullananlar dikkat! Dolandırıcılar banka bilgilerini ele geçirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbulkart kullananlar dikkat! Dolandırıcılar banka bilgilerini ele geçirdi

GÜNDEM Haberleri

Milyonlarca İstanbullunun ulaşımda kullandığı İstanbulkart dolandırıcıların yeni hedefi oldu. Dolandırıcılar internet üzerinden yükleme yapan İstanbulkart kullanıcıları sahte hesaplarla tuzağa düşürdüler.

Dolandırıcılar bu kez İstanbulluların olmazsa olmazı İstanbulkart üzerinden vatandaşı dolandırdı. Megakentte toplu taşıma araçların kullanımı zorun olan İstanbulkart'a internet üzerinden yükleme yapılabiliyor. Tabi vatandaş için büyük kolaylık olan bu uygulama dolandırıcıların yeni hedefi oldu. 

BANKA BİLGİLERİNİ ÇALDILAR

Bunu fırsata çeviren dolandırıcılar açtıkları sahte sitelerde kampanyalar düzenledi. Kartına para yüklemek isteyen bazı yolcuların banka bilgilerini ele geçirdi. 

VATANDAŞLARA UYARI

TRT Haber'de yer alan habere göre sahte sitelerle ilgili yasal işlem başlatıldı. Kullanıcılar sadece resmi site üzerinden yükleme yapmaları konusunda uyarıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...