İstanbul'da zehir tacirlerine dev operasyon! 17 ilçede 245 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da zehir tacirlerine dev operasyon! 17 ilçede 245 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Uyuşturucu ile mücadele yurdun tüm noktasında kararlılıkla sürerken İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, torbacı-sokak satıcısı olarak tabir edilen şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. 17 ilçede düzenlenen operasyonlarda 245 şüpheli gözaltına alınırken arama yapılan adreslerde çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Zehir tacirlerine ekipler geçit vermediği gibi düzenlenen operasyonlarla vatandaşları zehirlemek isteyenlere darbe vuruluyor. İstanbul'da torbacılara yönelik bir operasyon düzenlendi. çalışma kapsamında, 14-15 Eylül'de Esenyurt, Bağcılar, Beylikdüzü, Esenler, Gaziosmanpaşa, Güngören, Küçükçekmece, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Şişli, Tuzla, Başakşehir, Kağıthane, Ataşehir, Kartal ve Pendik'te düzenlenen operasyonlarda, 245 şüpheli gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerde yapılan aramalarda, 150 kilo 262 gram sıvı uyuşturucu, 125 bin 20 uyuşturucu hap, 8 kilo 250 gram sentetik uyuşturucu, 50 gram marihuana, 29 sentetik ecza hap, 150 gram ot esrar, 10 gram kokain, 1 gram afyon sakızı, 1 hassas terazi, 5 ruhsatsız tabanca, 4 kurusıkı tabanca, pompalı tüfek, 83 fişek ve 30 bin 678 lira ele geçirildi.

Şüphelilerin İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...