İstanbul'da trafikte görülen uzun namlulu silah oyuncak çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı - Haber Merkezi
- Güncelleme:
İstanbul'da trafikte görülen uzun namlulu silah oyuncak çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı - Haber Merkezi

İstanbul'un Avcılar ilçesinde "uzun namlulu silah taşıyan şüpheli" ihbarı polisi harekete geçirdi. Sosyal medyaya yansıyan bir görüntüde sırtında AK-47 Kaleşnikof olarak bilinen uzun namlulu silahla motosiklet üzerinde yolculuk yapan kişi tepki topladı. Görüntülerden yola çıkarak inceleme başlatan ekipler zanlıları yakalayınca silahın da oyuncak olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde çekilen bir görüntü sosyal medyada büyük tepki topladı. Görüntüde trafikte seyir halinde olan bir motosikletlinin arkasında oturan şahsın sırtında kalaşnikof silahı dikkat çekti. Yapılan ihbarların ardından emniyet birimleri harekete geçti ama işin aslı bam başka çıktı. 

EMNİYET HAREKETE GEÇTİ

Tahtakale Mahallesi İstanbul yolunda, öğle saatlerinde seyir halinde olan 59 ADP 609 plakalı motosikletteki iki kişiden birinin sırtında uzun namlulu silah taşıdığı ihbarı üzerine, polis ekipleri harekete geçti. Bir vatandaş cep telefonu kamerası ile kayda aldığı o görüntüyü sosyal medyada da paylaştı. Kısa sürede tepkiler çığ gibi büyüdü.  Ekipler, A.O. ve F.T. adlı kişileri, bindikleri motosikletle birlikte kısa sürede yakaladı.

TÜFEK "BONCUK ATAR" ÇIKTI

Yapılan incelemede, motosikletin trafikten men edildiği, sırtta taşınan uzun namlulu silahın ise boncuk atar tüfek olduğu belirlendi Şüpheliler hakkında idari yaptırım tutanağı tutuldu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı - Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...