İstanbul'da 'tombala' baskını: 51 gözaltı

/ Kaynak: DHA
İstanbul'da 'tombala' baskını: 51 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul Fatih'te bir işyerine yapılan baskında 51 kişi tombala oynarken yakalandı.

Fatih'te bir işyerine yapılan baskında 51 kişi tombala oynarken yakalandı. Kumarbazlara kabahatlar kanunu gereği para cezası kesilirken, işyerinin işletmecisi hakkında kumar oynamaya yer temin etmekten yasal işlem yapıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir ihbar üzerine Fatih'te bir işyerine baskın yaparak kartı 10 liradan tombala oynayan 51 kişiyi gözaltına alındı. İşyerinde yapılan aramada bir tombala makinesi, 90 tombala topu ve tombala kartları ele geçirildi.

Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne getirilen tombala oynayan 51 kişi ifadeleri alındıktan sonra Kabahatlar Kanununa göre 189'şar lira para cezası kesilerek serbest bırakıldı. İşyeri işletmecisi ise kumar oynatmak ve kumar oynatmaya yer temin etmek suçlarından hakkında yasal işlem yapılarak adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...