İstanbul'da terör operasyonu

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da terör operasyonu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul polisi, yasa dışı faaliyet gösterdikleri belirtilen bölücü unsurlara yönelik bu sabah saatlerinde bir dizi operasyon düzenledi.

İstanbul polisi, yasa dışı faaliyet gösterdikleri belirtilen bölücü unsurlara yönelik bu sabah saatlerinde bir dizi operasyon düzenledi. Dün Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi (YDG-H) üyelerine yönelik düzenlenen operasyonun ardından bu sabah İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, erken saatlerde kentin bazı ilçelerinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Baskınlar sırasında operasyona Özel Harekat ekiplerinden de destek alındı. Özel Harekat timleri, ev ve iş yerlerine yapılan baskınlar sırasında yoğun güvenlik önlemi alırken, bölücü örgüt adına faaliyet gösteren bazı şüphelilerin ise gözaltına alındıkları kaydedildi. Dün, Yurtsever Demokratik Gençlik Hareketi üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 17 şüpheli gözaltına alınmıştı. İstanbul polisinin başlattığı operasyonlar sona erdi. gözaltına alınan zanlılar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne sorgulanmak üzere sevkedildi.


İSTANBUL'DA TERÖR OPERASYONU-VİDEO İZLE
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...