İstanbul’da tepki çeken uygulama! Akaryakıt istasyonlarındaki tuvaletler ücretli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul’da tepki çeken uygulama! Akaryakıt istasyonlarındaki tuvaletler ücretli oldu

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da bazı akaryakıt istasyonlarında tepki çeken uygulamaya geçildi. Tuvalet girişlerine turnike ekleyen istasyonlar 1 lira ile 2 lira arasında ücret talep ederken yakıt alanlara ücretsiz olduğu belirtildi. Bazı istasyonlar tepki sonrası turnikeleri kaldırdı. 

İstanbul’da Sarıyer, Bahçelievler ve Beşiktaş gibiilçelerinde akaryakıt istasyonlarının tuvaletleri ücretli oldu. Tepkilere neden olan uygulama nedeniyle bazı istasyonların ise turnikeleri kaldırdığı da dikkat çekti. Tuvalet kullanımının ücretli olduğu akaryakıt istasyonlarının bazılarında girişler 1 lira olurken bazılarında ise 2 lira olduğu görüldü.

YAKIT ALANLARA TUVALET ÜCRETSİZ

Tuvalet girişlerini ücretli yapan akaryakıt istasyonlarının bazıları ise giriş turnikelerine 'yakıt alanlara tuvalet ücretsiz' yazılı kağıt astı. Vatandaşların tepkisine neden olan tuvalet ücreti uygulamasında bazı akaryakıt istasyonlarında ise turnike kısmının kaldırıldığı da fotoğraf karelerine yansıdı

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...