İstanbul’da taksiye alınmayan genç isyan etti: 'Sonra neden Martı'ya biniyorsunuz'

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul’da taksiye alınmayan genç isyan etti: 'Sonra neden Martı'ya biniyorsunuz'

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da yaşanana taksi sorununa her geçen gün farklı örnekler ekleniyor. Bu kez Beyoğlu Cihangir’de yaşanan olayda bir genç, boş geçen onlarca taksiye dakikalar boyunca binemedi. Kimi taksici adresi beğenmezken kimi de boş olmasına rağmen genci aracına almadı. Duruma tepki gösteren genç “Sonra neden ‘Martı’ya biniyorsunuz diyorlar” yorumunu yaptı ve o anlar ise gencin arkadaşının cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son dönemlerde sık sık yaşanan taksi sorunları artık vatandaşları bezdirmiş durumda. Bu kez yaşanan olay ise taksiye alınmayan genci adeta isyan ettirdi. Olay geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Cihangir Mahallesi’nde meydana geldi. 

DAKİKALARCA BEKLEDİ, TAKSİYE ALINMADI

Cihangir’de taksi bekleyen iki genç dakikalar boyunca süren mücadeleye rağmen bir türlü taksiye alınmadı. Bu olayın üstüne gençlerden birisi arkadaşının taksilere alınmamasını cep telefonuyla kayıt altına almaya başladı.

'NEDEN MARTI'YA BİNİYORSUNUZ' DİYEREK İSYAN ETTİ

Kimi taksici adresi beğenmezken kimi de boş olmasına rağmen genci aracına almadı. Ardından Sıraselviler Caddesine kadar yürüyen genç, dakikalar sonunda duran bir taksicinin aracına binmeyi başardı. Gençlerden birisi ise taksilerin kendilerini almaması üzerine, “Sonra neden ‘Martı’ya biniyorsunuz diyorlar” yorumunu yaptı. Öte yandan gencin metrelerce taksi kovalaması pes dedirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...