İstanbul’da taksici dehşeti: Yol ortasında indirdiği yolcuyu tekme tokat dövdü

- Güncelleme:
İstanbul’da taksici dehşeti: Yol ortasında indirdiği yolcuyu tekme tokat dövdü

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Esenyurt’ta taksi sürücüsü dehşet saçtı. Sürücü önce tartıştığı kadın müşteriyi yol ortasında indirdi sonra darp etti. Kadın yolcunun saçlarını çeken ve kafasına vurarak döven taksici, tepkilere aldırış etmezken yaşananlar anbean kameraya yansıdı.

Ulaşımda hız ve kolaylık arayanların ilk tercihleri arasında olan taksiler son dönemde müşterilerle yaşadıkları mağduriyetlerle gündemde. Kısa mesafe yolcu almayan, taksimetre açmayan taksici terörü hız kesmeden devam ederken yeni bir haber İstanbul’un Esenyurt ilçesinden geldi.

TARTIŞMANIN NEDENİ BİLİNMİYOR

Doğan Araslı Bulvarı üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre taksi şoförü ve kadın müşteri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Bir süre sonra taksiden inen sürücü kadını darp etmeye başladı.

İstanbul’da taksici dehşeti: Yol ortasında indirdiği yolcuyu tekme tokat dövdü

SAÇINDAN TUTARAK DÖVDÜ

Kadının saçını tutarak vurmaya devam eden taksiciye, çevredeki vatandaşlar ve o esnada yoldan geçen sağlık görevlileri güçlükle müdahale etti. Olayın nedeni henüz bilinmezken yaşanan o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

TAKSİCİNİN ŞİDDETİ ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Darp anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde taksi sürücünün araçtan inerek kadın müşteriyi saçını çekerek darp ettiği, olaya kadının arkadaşının ve çevredeki vatandaşların müdahale etmeye çalıştığı görülüyor.

                                         

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...