İstanbul'da sıcak saatler! Sigara izmariti 2 binayı yaktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Arnavutköy'de bir iş yerinin yanında bulunan süngerlerin üzerine atılan sigara izmaritinden çıkan yangın, önce bir depoya, ardından iş yerine ve 6 katlı iki binaya sıçradı.

İstanbul Arnavutköy'de sigara izmariti yüzünden iki bina bir depo yandı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göreİ Yangın, saat 20.30 sıralarında İslambey Mahallesi Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nde bulunan 6 katlı binanın zemin katında bulunan istiflenmiş süngerlerin üzerine atılan sigara izmaritinden çıktı.

İstanbul'da sıcak saatler! Sigara izmariti 2 binayı yaktı

YANGIN BİNALARA SIÇRADI

Alevler kısa sürede iş yerini etkisi altına alarak önce sünger deposuna, üst katta bulunan bir markete ve daha sonra 6 katlı iki binaya sıçradı. Depo ve marketin boş olduğu öğrenilirken, binada oturanlar büyük panik yaşadı.

İstanbul'da sıcak saatler! Sigara izmariti 2 binayı yaktı

Binada oturan vatandaşlar kısa sürede dışarıya çıktı. Binalar alev topuna dönerken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis ekipleri yangın yeri ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yangını vatandaşlar cep telefonu kamerası ile görüntüledi. 


Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...