İstanbul'da sahte altın operasyonu! 5 şüpheli yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da sahte altın operasyonu! 5 şüpheli yakalandı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul merkezli iki ilde eş zamanlı olarak, sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli yakalandı.

Sahte altın basarak kuyumculara bozduran şüpheliler için düğmeye basıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gelen ihbarlar ve emniyet ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu İstanbul genelinde, bazı şüphelilerin altın imalat atölyelerinde ayarı düşük sahte altın, bilezik ve takı malzemeleri basılan sahte altınları, farklı ilçelerde bulunan kuyumculara bozdurarak piyasaya sürdükleri tespit edildi.

OPERASYONDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Tespit edilen 7 şüpheli hakkında 'paraya eşit sayılan değerlerde sahtecilik' ve 'nitelikli dolandırıcılık' suçlarından İstanbul ve Kocaeli'de eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonucu 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilere yönelik yakalama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...