İstanbul’da MLKP operasyonu: Çok sayıda gözaltı!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul’da MLKP operasyonu: Çok sayıda gözaltı!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da terör örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. MLKP silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 13 adrese operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 12 şüpheli yakalandı.

Terör örgütlerine yönelik operasyonlar aralıksız sürdürülüyor. Hem yurt içinde hem yurt dışında terörün kökünü kurutmak için güvelik güçleri devrede. Son terör operasyonunun adresi İstanbul oldu. Megakentte  yürütülen soruşturma kapsamında 18 terörist için düğmeye basıldı. Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) silahlı terör örgütü üyeleri kıskıvrak yakalandı.

12 MLKP’Lİ ŞÜPHELİ YAKALANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde MLKP 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan haklarında soruşturma yürütülen 18 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi.  İstanbul'un 13 adresinde düzenlenen operasyon sonucu 12 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer şüphelilere yönelik yakalama çalışmaları ise sürüyor.

TERÖR OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

İstanbul’da son olarak FETÖ terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Savcılık talimatıyla harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü birimleri, söz konusu örgütün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde 9 farklı adrese baskın düzenledi. Operasyonda, örgüt üyeliğinden aranma kaydı bulunan ve firar durumda oldukları tespit edilen 4 FETÖ/PDY üyesi yakalanarak gözaltına alındı. Bu kişilere ait evlerde yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzemeye de el konuldu.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...