İstanbul'da metrobüs yandı!

İstanbul'da metrobüs yandı!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da Haliç köprüsü üzerinde ilerleyen bir metrobüs sebebi henüz bilinmeyen bir sebeple yandı. Metrobüsün içerisindeki yolcular hızla tahliye edildi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İstanbul'da toplu taşımada yaşanan aksaklık ve kazalar bir yenisi daha eklendi. Haliç köprüsü üzerindeki bir metrobüste yangın çıktı. Yangın panik havası yaşattı. Yanan metrobüsün içinde kalan yolcular hızla tahliye edildi. Beyoğlu Haliç Köprüsü’nde 09.30 sularında Zincirlikuyu istikametinde seyir halinde bulunan bir metrobüsün motor kısmında yangın çıktı. Yangını fark eden sürücü kapıları açıp yolcuları son anda indirdi. 

İstanbul'da metrobüs yandı!

Kısa sürede büyüyen yangın metrobüsün motor kısmını tamamen kapladı. Alevlerin yükseldiği metrobüse itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın kısa sürede ekipler tarafından söndürülürken Haliç köprüsü üzerinden çift yönlü trafik yoğunluğu oluştu. Metrobüs, çekici yardımıyla çekilirken oluşan trafik dron ile görüntülendi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Metrobüsün yanma anı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla anbean kaydedildi. 

İstanbul'da metrobüs yandı!

Olayda yaralanan olup olmadığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Bu arada yangın Haliç Köprüsü'nde de araç yoğunluğuna neden oldu.

İstanbul'da metrobüs yandı!Yangın nedeniyle metrobüsten yoğun duman yükseldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerince yangın söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürüyor. İETT ekiplerince metrobüsün kaldırıldığı yolda temizleme çalışması yapılıyor.

İstanbul'da metrobüs yandı!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...