İstanbul'da lüks sitede cinayet! Kafasına ateş edilerek öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da lüks sitede cinayet! Kafasına ateş edilerek öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da lüks bir sitede bir daireye gelen kimliği belirsiz şüpheli, sitede yaşayan Nihat Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışma sonrası şüpheli, Nihat Ç.'nin kafasına ateş ederek öldürdü. Maktulün bedeni inceleme için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polisin şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışması sürüyor.

Dün öğlen saatlerinde Sultaniye Mahallesi'nde bulunan lüks bir sitede meydana gelen olayda iddiaya göre Nihat Ç.'nin yaşadığı daireye gelen kimliği belirsiz bir şahıs içeri girdi. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından şahıs, Nihat Ç.’nin kafasına silah ile ateş etti.

ÖNCE VURDU SONRA KAYIPLARA KARIŞTI

Olaydan sonra siteden çıkan şahıs kayıplara karıştı. Site sakinlerinin ihbarı üzerine binaya polis ekipleri sevk edilirken, olay yeri inceleme ekipleri ise daireye girerek çalışma yaptı. Kafasına isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybeden Nihat Ç.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Emniyet güçlerinin şüpheliyi yakalamak için çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...