İstanbul'da korkunç kaza: 2 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Küçükçekmece'de bir otomobil meyve yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; kaza Küçükçekmece D-100 karayolunda sabah saat 06.00 sıralarında oldu. Sürücü Mecit Yıldırım (20) idaresindeki otomobil karayolda önce bariyerlere sonra sürücüsünün ismi öğrenilemeyen meyve yüklü kamyonete arkadan çarptı.

İstanbul'da korkunç kaza: 2 ölü

Kazada araç içerisinde sıkışan Mecit Yıldırım ile yolcu koltuğunda bulunan Uğur Torlak olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü ve çevredeki vatandaşların ihbarları üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Polis ekipleri kazanın yaşandığı alanda güvenlik önlemleri aldı.

İstanbul'da korkunç kaza: 2 ölü

Cenazeler yapılan işlemlerin ardından otopsisi yapılmak üzere Yenibosna Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Durumunun iyi olduğu öğrenilen kamyon sürücüsü karakola götürülmeden önce tedbir olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'da korkunç kaza: 2 ölü

Kaza nedeniyle D-100 Edirne istikametinde trafik vir süre aksadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...