İstanbul'da korku dolu anlar! Vapurdaki yolcu denize düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Kınalıada-Bostancı seferini yapan vapurda bir kişi dengesini kaybederek denize düştü. Yolcular denize can simidi ve halat atarak adamı kurtardı.

Kınalıada-Bostancı seferini yapan vapurdaki bir kişi dengesini kaybederek denize düştü. Denize düşen kişiyi kurtarmak için yolcular ve gemi çalışanları seferber oldu. Talihsiz adam denize atılan can simidi ve halata tutunarak kurtarıldı.

İstanbul'da korku dolu anlar! Vapurdaki yolcu denize düştü

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Karada bekletilen sağlıkçılar denizden çıkarılan adama ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye götürdü.

İstanbul'da korku dolu anlar! Vapurdaki yolcu denize düştü

Yaşanan o korku dolu anlar vapurdaki yolcuların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde denize düşen şahsın denize atılan can simidi ve halata tutunarak kurtarıldığı görülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...