İstanbul'da kan donduran olay! 11 yaşındaki çocuk başından vuruldu, babası gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Arnavutköy'de 11 yaşındaki Efe Ö., babasının tabancasıyla başından vurulmuş halde bulundu. Eve gelince oğlunun cansız bedeni ile karşılaşan baba durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler babayı ifadesini almak için karakola götürdü.

Arnavutköy’de evde tek başına olan 11 yaşındaki bir çocuk ölü bulundu. Çocuğun, olay anında evde olmayan babasının ruhsatlı silahı ile vurulduğu iddia edilirken, baba gözaltına alındı.

11 YAŞINDAKİ EFE BAŞINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Korkunç olay saat 19.00 sularında Yunus Emre Mahallesi Yiğitoğlu Sokak’ta bulunan bir apartman dairesinde yaşandı. Evde tek başına olan 11 yaşındaki Efe Ö. ailesi tarafından başından silahla vurulmuş halde bulundu. Dışardan gelen ve oğlunun cansız bedeni ile karşılaşan baba durumu polis ekiplerine bildirdi.

BABA GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede talihsiz çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Ekipler dairede incelemelerde bulunurken Efe Ö.’nün cenazesi kesin ölüm sebebi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürerken silah sahibi baba ise gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...