İstanbul'da halk otobüsü yangını: 3 ölü - İZLE

/ Kaynak: DHA
İstanbul'da halk otobüsü yangını: 3 ölü - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul Kavacık'ta TEM otoyolunda halk otobüsü kaza sonrası yandı. İlk belirlemelere göre otobüste 3 ölü çok sayıda yaralı var.

İstanbul TEM Otoyolu Elmalı mevkii Edirne istikametinde bir halk otobüsünde yangın çıktı. İlk belirlemelere göre otobüste 3 ölü çok sayıda yaralı var. Olay yerindeki yaralılar, vatandaşlar tarafından ambulanslara konuluyor. İtfaiyeden alınan bilgiye göre olayda 3 kişinin hayatını kaybetti.

İŞTE OTOBÜSÜN CAYIR CAYIR YANDIĞI AN - İZLE

nbsp;İstanbul'da halk otobüsü yangını: 3 ölü - İZLE
nbsp;İstanbul'da halk otobüsü yangını: 3 ölü - İZLE

İŞTE DEHŞETİN AYRINTILARI

Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'nda doğru giden bir halk otobüsü, TEM Otoyolu Kavacık'ta bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir anda alev alan otobüste büyük panik yaşandı. Yolcular dışarıya çıkmaya çalıştı. Yangını söndürmek için olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede büyüyen alevler, otobüsü tamamen sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Yangında ilk belirlemelere göre; 3 kişi hayatını kaybetti. Bazı yolcular da yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

nbsp;İstanbul'da halk otobüsü yangını: 3 ölü - İZLE

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...