İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon! 10 kişi tutuklandı, yüz binlerce lira para cezası kesildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon!  10 kişi tutuklandı, yüz binlerce lira para cezası kesildi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da göçmen kaçakçılarına düzenlenen operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı ve zanlılara 728 bin lira para cezası kesildi. 127 düzensiz göçmeni düzenleyen kaçakçılardan 10'u tutuklanırken yakalanan göçmenlerin sınır dışı işlemleri için geri gönderme merkezine teslim edildiği öğrenildi.

Kaçak göçle mücadele sürerken bir operasyonda İstanbul'da düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı yollarla ülkeye giren ve Avrupa'ya kaçmak isteyen 127 düzensiz göçmeni, düzenledikleri operasyonlarda yakaladı.

YÜZ BİNLERCE LİRA PARA CEZASI KESİLDİ

Çalışmaların devamında düzensiz göçmenlerin sevkini sağladığı iddia edilen 24 şüpheli gözaltına alınırken, zanlılara toplam 728 bin 980 lira idari para cezası kesildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 10'u tutuklandı, ikisi adli kontrol hükümleri uygulanarak, 12'si ise işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Yakalanan 127 düzensiz göçmen de sınır dışı işlemleri için geri gönderme merkezine teslim edildi. (Anadolu Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...